Den lille boka om universet

Den lille boka om universet - Maria Hammerstrøm | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Hammerstrøm
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Den lille boka om universet.pdf
ISBN
8976063601357

BESKRIVELSE

Hvor godt kjenner du universet du bor i? Denne boka forteller deg det du burde vite. Det er et helt univers der ute. Mens du leser dette, går planeter i bane, stjerner dannes og dør, supernovaer eksploderer, sorte hull spiser og universet utvider seg. Og kanskje er det skapninger som lever sine liv der ute uten å vite om oss. Gjennom en reise fra jordkloden og utover i solsystemet, galaksen og universet, tar astrofysiker Maria Hammerstrøm for seg de ulike objektene som finnes i universet og hvordan de henger sammen. Boka forteller hvordan universet gikk fra å være tomt for 13,8 milliarder år siden, til å inneholde stjerner, galakser og liv i dag. Og vi får se hva vår plass er oppi alt sammen. Dette er boka for deg som vil lære kort og godt om universet, basert på kunnskapen vi har i dag. Fra jordkloden og ut til enden av universet.

oktober 2004 - 11:00. I sin ... Nedlastbar e-bok.

Fysiker Anja Røyne vant Brageprisen for sin mot Menneskets grunnstoffer i 2018. Den lille boka om universet; Eksemplarstatus: 0/1; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Universet; År: 2019; Noter: Astrofysiker Maria Hammerstrøm tar for seg de ulike objektene i universet og hvordan de henger sammen. Hun starter med beskrivelsen av jorda og beveger seg så utover i verdensrommet. Universet; År: 2019; Noter: Astrofysiker Maria Hammerstrøm tar for seg de ulike objektene i universet og hvordan de henger sammen.

RELATERTE BØKER