Verdt å vite om vin

Verdt å vite om vin - Arne Ronold, Jørgen Mønster | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Ronold, Jørgen Mønster
DIMENSJON
4,13 MB
FILNAVN
Verdt å vite om vin.pdf
ISBN
3480407736048

BESKRIVELSE

En praktisk håndbok både for nykommeren i vinens verden og den mer erfarne vinkjenner. Det er lettere å gjenkjenne god kvalitet enn å beskrive den. Verdt å vite om vin hjelper deg et stykke på vei med begge deler. Boken forteller ikke bare hvordan vinene er, men også hvorfor de er som de er. Bokens første del gir en generell innføring i blant annet smak og kvalitet, vinens historie og kunsten å kombinere mat og vin. I andre del tar forfatterne for seg hele verdens vinproduksjon. Verdt å vite om vin inneholder et vell av faktaopplysninger som kombineres med forfatternes rikholdige og personlige erfaringer på en lettlest måte. Tredje utgave er oppdatert og utvidet på land og regioner. Om forfatterne: Arne Ronold er blant Norges fremste vineksperter og mangeårig redaktør av det anerkjente tidsskriftet Vinforum. Han var den første i Norge som oppnådde tittelen Master of Wine. Jørgen Mønster er en av Danmarks mest erfarne vinjournalister. Han skriver fast i avisen Politiken og er forfatter av flere bøker om vin og gastronomi.

Om forfatterne: Arne Ronold er blant Norges fremste vineksperter og mangeårig redaktør av det anerkjente tidsskriftet Vinforum. Frist for å søke om utsatt leveringsfrist av skattemelding for personlige skattytere. Frist for levering av oppgave over aksjer og grunnfondsbevis for personlige skattytere.

Høst er tid for rødvin og levende lys, og om ikke altfor lenge . Bokas forste del gir en generell innforing i blant annet smak og kvalitet, vinens historie, og kunsten a kombinere mat og vin. Verdt å vite om vin inneholder et vell av faktaopplysninger som kombineres med forfatternes rikholdige og personlige erfaringer på en lettlest måte.

RELATERTE BØKER