Trelegemeproblemet

Trelegemeproblemet - Cixin Liu | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cixin Liu
DIMENSJON
6,72 MB
FILNAVN
Trelegemeproblemet.pdf
ISBN
3741570219415

BESKRIVELSE

Det kinesiske fenomenet som kombinerer hårreisende spenning med stor vitenskap og grensesprengende fantasi - og gir leseren følelsen av at jordas framtid faktisk står på spill. Wenjie Ye er vitne til at rødegardister slår faren hennes til døde under kulturrevolusjonen. Hendelsen skal komme til å forme, ikke bare resten av hennes eget liv, men også menneskehetens framtid. Fire tiår senere blir Wang Miao bedt av Beijing-politiet om å infiltrere et hemmelig forskernettverk etter en bølge av uforklarlige selvmord. Wangs etterforskning skal lede ham til et mystisk virtuelt univers, styrt av de uforutsigbare bevegelsene til dets tre soler. Dette er trelegemeproblemet, og det er nøkkelen til alt: Nøkkelen til forskernes dødsfall, nøkkelen til konspirasjonen som strekker seg over flere lysår - og nøkkelen til å hindre den totale utryddelse som nå truer menneskeheten. "Vilt fantasirik, virkelig interessant." Barack Obama. "Et plott som vil ta pusten fra enhver leser". Eirik Newth

"Vilt fantasirik, virkelig interessant." Barack Obama. "Et plott som vil ta pusten fra enhver leser".

"Et plott Trelegemeproblemet; Medansvarlig: Devold, Lars Peder Kallar; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Kina; År: 2019; Noter: Under kulturrevolusjonen blir Wenjie Ye vitne til at rødegardistene slår faren hennes til døde. Dette former ikke bare hennes videre liv, men det former også menneskehetens framtid. Dette er trelegemeproblemet, og det er nøkkelen til alt: Nøkkelen til forskernes dødsfall, nøkkelen til konspirasjonen som strekker seg over flere lysår - og nøkkelen til å hindre den totale utryddelse som nå truer menneskeheten.

RELATERTE BØKER