Skogsus

Skogsus - Hans Børli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Børli
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Skogsus.pdf
ISBN
8249252681481

BESKRIVELSE

Hans Børli (1918 - 1989) var en av våre mest leste lyrikere, og hans dikt er fortsatt folkelesning. Børli var fra Eidskog sør i Hedmark på grensen mot Sverige. Han var tømmerhogger hele sitt liv og skrev dikt ved siden av.Naturfotograf Jørn Areklett Omre har et sterkt forhold til Hans Børlis dikt og har fotografert skogsnaturen i områdene der Børli hadde sin oppvekst.SKOGSUS er blitt til i samarbeid med Sverre Eier, leder i Børliselskapet, og Beathe Børli, datteren til Hans Børli. Boken har forord av Sigbjørn Johnsen.

Sønnene er i etableringsfasen, og hytta er tenkt som en generasjonshytte for sameiet. Hyttas arkitektur er noe spesiell med bl.a.

«Je har skrivi ei bok,» sa Hans Børli. Skrevet av: Sigbjørn Johnsen. SKOGSUS er blitt til i samarbeid med Sverre Eier, leder i Børliselskapet, og Beathe Børli, datteren til Hans Børli.

RELATERTE BØKER