Opptur med sunn mat

Opptur med sunn mat - Linda Stuhaug | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Stuhaug
DIMENSJON
9,42 MB
FILNAVN
Opptur med sunn mat.pdf
ISBN
9594285425886

BESKRIVELSE

Opptur med sunn mat er for deg som vil ha inspirasjon til sunne, enkle og varierte oppskrifter til dagens måltid. Her finn du nemleg 80 spennande oppskrifter på både frukost, matpakkar, middagar og sukkerfrie alternativ til det søte. I tillegg kan du bruke boka som eit verktøy for å komme i gang med kosthaldsendringar. Linda deler sine beste tips for eit sunnare matval, gir konkrete anbefalingar og motivasjonstriks som er enkle å følge. Perfekt for deg som treng ein dytt i riktig retning, eller som ønsker å halde på dei gode vanane. Linda Marie Stuhaug er ernæringsstudent og står bak bloggen lindastuhaug.no. Dagleg oppsøker 10 000 nordmenn bloggen for å få inspirasjon til å ete både sunnare og betre. La Linda vise deg at det er ein opptur med sunn mat !

Advert. - det skal vere en opptur med sunn mat! Så, idag starter eg med ein anbefaling av sykkeltur. Dette er ikkje kva som helst sykkeltur, men mange av dokke er nok kjent med den fra før: Rallarvegen♥ Rallarvegen har nemlig fleire ganger blitt kåra til Noregs vakraste sykkeltur. I «Opptur med sunn mat» samler hun for første gang sine beste oppskrifter.

Her finn du nemleg 80 spennande oppskrifter på både frukost, matpakker, middagar og sukker­frie alternativ til det søte. Kokeboka «Opptur med sunn mat» av Linda Stuhaug står i hyllene i januar. Men Stuhaug slår eit slag for sunne vanar heile året, ikkje berre når nyttårs- forsetta er ferske. Vi er et innovativt storkjøkken som lager spiseklare, sunne middager.

RELATERTE BØKER