Masteroppgaven

Masteroppgaven - Euris L. Everett, Inger Furseth | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Euris L. Everett, Inger Furseth
DIMENSJON
3,86 MB
FILNAVN
Masteroppgaven.pdf
ISBN
8417903483347

BESKRIVELSE

Denne boka gir på en lettfattelig og engasjerende måte innsikt i de viktigste utfordringene som studenten står overfor når han eller hun skal skrive masteroppgaven sin, og er spekket med gode, praktiske råd om hvordan man skal tenke og handle for å få best mulig resultat. Denne utgaven har nye eksempler, kapitlet om litteratursøk er grundig revidert, og tekstene om motivasjon, skriveteknikk og metode er også oppdatert. Opprinnelig skrevet for studenter innen humaniora og samfunnsfag, men gjennom årene har også studenter på mange andre fagområder hatt utbytte av den.

Lenke til skjema for registrering her Søknadsfrist er 1. oktober dersom du skal skrive masteroppgaven om våren, og 1.

Masteroppgaven skal utformes slik at helhetsinntrykket blir både godt med hensyn til organisering og layout. Tekstbehandlingsprogrammer er en god hjelp til dette.

RELATERTE BØKER