Kontraktsrett og obligasjonsrett

Kontraktsrett og obligasjonsrett - Kåre Lilleholt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kåre Lilleholt
DIMENSJON
12,72 MB
FILNAVN
Kontraktsrett og obligasjonsrett.pdf
ISBN
4146491096964

BESKRIVELSE

Emnet for boka er rettslege yteplikter i formueretten, med vekt på oversyn, omsyn og utsyn. Boka har med reglane om inngåing, innhald og oppfylling av kontraktar og dessutan allmenne tema som renter, personskifte og forelding. Framstillinga dekkjer dermed område som gjerne blir omtala som avtalerett, kontraktsrett, obligasjonsrett og pengekravsrett.

Som følge av koronasituasjonen har kurset blitt gjort om til et e-kurs. Du kan derfor se kurset når og hvor det passer for deg.

Emnet for boka er rettslege yteplikter i formueretten. Viktigast er yteplikter som kviler på kontrakt, men yteplikter på andre grunnlag er òg omtala. Kjøp Kontraktsrett og obligasjonsrett fra Cappelen Damm Undervisning Emnet for boka er rettslege yteplikter i formueretten.

RELATERTE BØKER