Hardangervidda

Hardangervidda Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,58 MB
FILNAVN
Hardangervidda.pdf
ISBN
1979450100865

BESKRIVELSE

Her får du hele Hardangervidda i ett kart! Målestokken er 1:100 000, og kartet er perfekt for å navigere seg rundt på vidda både i og utenfor merkede stier. Nye skiløyper er kommet til, og stier og skiruter er oppdatert, i likhet med mye annen informasjon. Fjellskygge gir bedre inntrykk av terrengets former. Kartet er trykket på værbestandig papir som takler både dårlig vær og røff bruk.

Fra vest kommer du til Hardangervidda natursenter Eidfjord (Øvre Eidfjord i Hardanger). Hardangervidda nasjonalpark er en norsk nasjonalpark som omfatter en betydelig del av det store høyfjellsplatået Hardangervidda. Her finnes de største villreinflokkene i hele Europa, og det største veiløse området i Sør-Norge.

juni 1981. Den ligger i Eidfjord, Ullensvang og Odda kommuner i Vestland fylke, Nore og Uvdal og Hol kommuner i Viken fylke og ... Finn hoteller i Hardangervidda i no.

RELATERTE BØKER