Grensen

Grensen - Erika Fatland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erika Fatland
DIMENSJON
8,9 MB
FILNAVN
Grensen.pdf
ISBN
7388377966123

BESKRIVELSE

Forfatteren bak Sovjetistan på en enda mer eventyrlig reise - langs grensen til verdens største land: Russland. Erika Fatland er en av Norges mest spennende sakprosaforfattere, anmelderrost, prisbelønnet og oversatt til flere språk. Hun fikk sitt store gjennombrudd med boka Sovjetistan i 2014. Nå har hun vært på en ny eventyrlig reise, denne gangen langs Russlands enorme grense - fra Nord-Korea i det fjerne Østen, langs Kaukasus, over Det kaspiske hav og Svartehavet. Vi blir med henne til Ukraina, der president Putin ekspanderer, og opp gjennom Øst-Europa, til vår egen grense mot Russland. Endelig tar hun båt gjennom nordøstpassasjen - en båtreise som har blitt mulig etter klimaendringene. Med kunnskap om landene og deres historie og gjennom menneskemøter viser Erika Fatland hvordan disse svært ulike landene alle påvirkes av sin mektige nabo.«Erika Fatland har skrevet en grenseoverskridende og magisk bok» - Jyllands-Posten"Medrivende og engasjerende" - VG

Vi er en familieeid bedrift som består av 11 skobutikker i Oslo og omegn. Den første butikken åpnet vi i Grensen 12, allerede i 1889, og her ligger fortsatt vår flaggskipbutikk. «Trollbinder.

Flere smitteverneksperter mener grensene mellom de nordiske landene bør åpnes. Da Grensen Burger-Bar ble startet våren 2014 var det med en felles ambisjon mellom to gode venner om å skape en restaurant vi selv ville gå på. Vi ønsket oss et sted hvor vi kunne trekke oss tilbake i en avslappet og uformell atmosfære, spille brettspill, spise middag eller ta en pils med familie, venner og kollegaer. Studio Alf Grensen ligger sentralt til i parallellgaten til Karl Johan, i enden av Øvre slottsgate og Egertorget.

RELATERTE BØKER