Gitar 1; en lærebok for nybegynnere

Gitar 1; en lærebok for nybegynnere - Terje Børstad, Asbjørn Mevassvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Børstad, Asbjørn Mevassvik
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
Gitar 1; en lærebok for nybegynnere.pdf
ISBN
3826381281221

BESKRIVELSE

Gitar 1 gir en grunnleggende innføring i melodi- og akkordspill på gitar. I tillegg inneholder den solo- og samspillstykker, samt repertoar til jul og 17. mai. Notelære for gitarister står sentralt i boka, og derfor innlæres alle melodier og solostykker ved hjelp av noter. Terje Børstad er utdannet gitarist og pedagog ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus, der han avla mastereksamen i 2007. Han har også fordypet seg i kammermusikk ved studier i Malmø, som del av gitarduoen "Duo Spirdo". Terje har undervist ved flere kulturskoler i Danmark, og siden 2011 ved Nordstrand kulturskole i Oslo. Asbjørn Mevassvik har mastergrad i musikkvitenskap fra Universitet i Oslo og kandidatstudiet i utøving på gitar fra Norges Musikkhøgskole. Etter endt studium har han jobbet som frilansmusiker og som pedagog. For tiden underviser han ved Kari Sophies musikkinstitutt og ved Nordstrand kulturskole i Oslo.

Av Terje Børstad og Asbjørn Mevassvik. Vår gitarlærer Asbjørn Mevassvik, som også er en svært dyktig gitarist og arrangør, er medforfatter på to gitar-undervisningsbøker. Dette er to pedagogisk gode undervisningsbøker som blir mye brukt.

mai. Notelære for gitarister står sentralt i boka, og derfor innlæres alle melodier og solostykker ved hjelp av noter.

RELATERTE BØKER