Den danske borgerkrig 2018-24

Den danske borgerkrig 2018-24 - Kaspar Colling Nielsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaspar Colling Nielsen
DIMENSJON
11,50 MB
FILNAVN
Den danske borgerkrig 2018-24.pdf
ISBN
5703045245966

BESKRIVELSE

Mellom 2018 og 2024 var det borgerkrig i Danmark. Kamper utspilte seg på Rådhusplassen, politikere ble halshugget på åpen gate og bankfolk var jaget vilt. Borgerkrigen ble opplevd av en 25-årig mann som 450 år senere ser tilbake på et langt liv. Den gamle rikmannen blir holdt i live av et avansert stamcelleprogram. Han forteller om den skjellsettende perioden av sitt liv til sin beste venn, Geoff, en 350 år gammel border collie som har utviklet evnen til å reflektere og snakke. Den gamle rikmannen lever et dekadent og avsondret liv med sine rike venner. De leser dikt, har sexorgier og forteller hverandre historier som vikler seg inn og ut av den gjennomgående borgerkrigsfortellingen.Rikmannen angrer på visse valg han tok under krigen, spesielt i forhold til sitt livs kjærlighet, opprøreren Leonora. Selv mange hundre år senere kan han ikke glemme de sterke følelsene han hadde i denne intense perioden i Danmark og Europas historie. Med det som bakgrunn utfolder det seg en fortelling om hvordan den økonomiske krisen fikk frem det verste i alminnelige folk, og hvordan samfunnet endret seg i takt med at krisen grep om seg.«Den danske forfatteren Kaspar Colling Nielsen spår borgerkrig i Danmark i nær framtid, og har blitt superstjerne med den dystopiske romanen Den danske Borgerkrig 2018-2024.»NRK«Det er en bok - ikke minst - om dyr som kan være menneskelige, og om mennesker som kan være dyriske. Det er dessuten en bok om krig og fred, om en kjærlighet som aldri vil dø, om sex som makt og om at livet er meningen med døden, ikke omvendt. Og kanskje er det mer enn det, men det er allerede nok, og det er godt nok. Minst.»Belingske«Med årets hittil villeste danske roman. En ustyrlig, intelligent og fullstendig frika fortelling som sprenger seg vei gjennom alle hindre for å nå fram til det som gjelder: å tenne et bål av begeistring i hodet på sin leser.»Politiken

Denne boken er skrevet av forfatteren Kaspar Colling Nielsen Kaspar Colling Nielsen 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. The Walking Dead, snakkende hunder og danske politikere som halshugges i gatene.Kaspar Colling Nielsens Den danske borgerkrig 2018-24 er satire, diagnose og glimrende krigsmimring.Continue reading Ikke hørt om borgerkrig i Danmark? Dette bør du lese deg opp på → Den unavngivne jeg-fortæller i Den danske borgerkrig 2018-24 er på fortælletidspunktet i fremtiden en rigmand på 475 år, der på grund af et stamcelleprogram tilhører en lille, eksklusiv elite, der lever evigt, og som almindelige, dødelige mennesker både frygter og misunder. Ønsker du å laste ned en Den danske borgerkrig 2018-24-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Den danske borgerkrig 2018-24 og andre bøker av forfatteren Kaspar Colling Nielsen. «Den danske forfatteren Kaspar Colling Nielsen spår borgerkrig i Danmark i nær framtid, og har blitt superstjerne med den dystopiske romanen Den danske Borgerkrig 2018-2024.» NRK «Det er en bok - ikke minst - om dyr som kan være menneskelige, og om mennesker som kan være dyriske. Den danske borgerkrig 2018-24 balancerer mellem det normale og afvigende, det meningsfulde og absurde i sin beskrivelse af, hvad der kan ske med et velfærdssamfund i krise.

Blant karakterene er den voldsdømte brunbjørnen Pia, en snakkende tomat fra Toscana og en dame som skjuler en hel jødisk familie i rumpa. Den danske borgerkrig 2018-24 er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Kaspar Colling Nielsen Kaspar Colling Nielsen 08/27/2010.

RELATERTE BØKER