Årsregnskapet i teori og praksis 2019

Årsregnskapet i teori og praksis 2019 - Hans Robert Schwencke, Dag Olav Haugen, Kjell Magne Baksaas, Tonny Stenheim, Erik Avlesen-Østli | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Robert Schwencke, Dag Olav Haugen, Kjell Magne Baksaas, Tonny Stenheim, Erik Avlesen-Østli
DIMENSJON
8,5 MB
FILNAVN
Årsregnskapet i teori og praksis 2019.pdf
ISBN
1935576616639

BESKRIVELSE

Den eneste komplette og oppdaterte boken om årsregnskapet i ny utgave. Årsregnskapet i teori og praksis 2019 er et sentralt oppslagsverk for alle som utarbeider, kontrollerer eller vurderer norske årsregnskaper og årsberetninger for regnskapsåret 2019. Boken er skrevet spesielt for regnskapsførere og revisorer, men den er også velegnet for undervisningsbruk ved universiteter og høyskoler. Boken er fullstendig oppdatert i henhold til gjeldende norsk regnskapslovgivning ved utgangen av 2019. Det inkluderer endringer i regnskapsloven, regnskapsstandarder og skattemessig behandling av sentrale regnskapsposter.Viktige nyheter i årets utgave: Grundig gjennomgang av status for ny regnskapslovgivning Omfattende oppdatering av kapitlet om egenkapital og egenkapitaltransaksjoner Oppdatert stoff om konsernregnskap, inntektsføring og internasjonale regnskapsstandarder Oppdatert omtale av digital valuta (kryptovaluta) Årsregnskapet i teori og praksis 2019 er først og fremst en praktisk veiledning i utarbeidelse av årsregnskap for regnskapspliktige virksomheter. Den tar opp de fleste faglige problemstillinger som normalt oppstår i arbeidet med årsregnskapet, og viser en rekke løsningsforslag. Den regnskapsmessige og skattemessige behandlingen av de ulike regnskapspostene er holdt atskilt, slik at brukeren får effektive og logiske oppslagsmuligheter.

Pocket, Erik Avlesen-Østli, Kjell Magne Baksaas, Dag Olav Haugen, Hans Robert Schwencke, Tonny Stenheim, Bokmål, Faglitteratur, Økonomi og administrasjon, Økonomi, regnskap og revisjon mer » Årsregnskapet i teori og praksis 2019 Hans Robert Schwencke , Dag Olav Haugen , Kjell Magne Baksaas , Tonny Stenheim , Erik Avlesen-Østli Den eneste komplette og oppdaterte boken om årsregnskapet i ny utgave. Kjøp Årsregnskapet i teori og praksis 2016 fra Norske serier Den eneste komplette og oppdaterte boken om årsregnskapet i ny utgave. Årsregnskapet i teori og praksis er et nyttig oppslagsverk og en praktisk veileder for alle som deltar i utarbeidelse, kontroll eller vurdering av norske årsregnskaper og årsberetninger. Kjøp Årsregnskapet i teori og praksis fra Bokklubber Den eneste komplette og oppdaterte boken om årsregnskapet i ny utgave.

Boken er skrevet spesielt for regnskapsførere og revisorer, men den er også velegnet for undervisningsbruk ved universiteter og høyskoler. Årsregnskapet i teori og praksis er et essensielt oppslagsverk og en veileder for alle som utarbeider, kontrollerer eller vurderer norske årsregnskaper og årsberetninger for regnskapsåret 2018.Boken er skrevet spesielt for regnskapsførere og revisorer, men den er også velegnet for undervisningsbruk ved universiteter og høyskoler. Årsregnskapet i teori og praksis 2019 er et sentralt oppslagsverk for alle som utarbeider, kontrollerer eller vurderer norske årsregnskaper og årsberetninger for regnskapsåret 2019. Boken er skrevet spesielt for regnskapsførere og revisorer, men den er også velegnet for undervisningsbruk ved universiteter og høyskoler. Årsregnskapet i teori og praksis 2019 er et sentralt oppslagsverk for alle som utarbeider, kontrollerer eller vurderer norske årsregnskaper og årsberetninger for regnskapsåret 2019.

RELATERTE BØKER