Arnhem; kampen om broene, 1944

Arnhem; kampen om broene, 1944 - Antony Beevor | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Antony Beevor
DIMENSJON
6,35 MB
FILNAVN
Arnhem; kampen om broene, 1944.pdf
ISBN
1489151713409

BESKRIVELSE

Arnhem er historien om fallskjermkrigen om broene i Nederland i 1944 av Storbritannias mestselgende historiker, Anthony Beevor.Operasjon Market Garden, som tok sikte på å avgjøre krigen ved å kapre broene som førte til den Nedre Rihnen, var et vågestykke. Prisen for nederlag var imidlertid katastrofalt høy, ikke minst for nederlenderne som risikerte alt i å hjelpe de allierte styrkene. Tyskernes gjengjeldelse var nådeløs og varte helt til krigens slutt. Antony Beevor rekonstruerer de grusomme hendelsene i dette dramatiske slaget og går rett til selve hjertet av krigen.

Operasjon Market Garden, som tok sikte på å avgjøre krigen ved å kapre broene som førte til den Nedre Rihnen, var et vågestykke. Arnhem er historien om fallskjermkrigen om broene i Nederland i 1944 av Storbritannias mestselgende historiker, Anthony Beevor. Operasjon Market Garden, som tok sikte på å avgjøre krigen ved å kapre broene som førte til den Nedre Rihnen, var et vågestykke. Arnhem er historien om fallskjermkrigen om broene i Nederland i 1944 av Storbritannias mestselgende historiker, Anthony Beevor.

Operasjon Market Garden, som tok sikte på å avgjøre krigen ved å kapre broene som førte til den Nedre Rihnen, var et vågestykke. Kjøp 'Arnhem, the battle of the bridges, 1944' av Antony Beevor fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet | 9780241326763 Se beste pris på Arnhem: Kampen om broene.

RELATERTE BØKER