Vinternotater

Vinternotater - Henning Hagerup | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Hagerup
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Vinternotater.pdf
ISBN
9103673978855

BESKRIVELSE

Henning Hagerups essays er preget av imponerende viten når det gjelder litterære sjangre, epoker, og uttrykksbredde i den litteraturen han befatter seg med. «Vinternotater» fremstår i stor grad som en tematisk helhet, og er dessuten en personlig dannelseshistorie, preget av entusiasme, assossiasjonskraft og en skarp analytisk holdning. Hagerups lesninger gir aldri avkall på forpliktelsen overfor teksten, samtidig som essayene utforsker litteraturens politiske og etiske - og for den saks skyld - metafysiske aspekter. Boka ble første gang utgitt i 1999, og har siden vært umulig å få tak i. «Vinternotater» har status som en moderne klassiker og utgis i forbindelse med at Hagerup i år utkommer med «Metafysisk skrapjern», hans første nye essaysamling på 17 år.

Det er en begivenhet når Hagerup nå for første gang samler deler av sin essayistikk i en bok, som også inneholder mye som aldri har vært publisert før. Pris: 75,-. e-bok, 2015.

Det skulle bli hans hele litterære produksjon, men de to bøkene var likevel et fullbyrdet, monumentalt livsverk. kommentator - substantiv person som forsyner en tekst med forklarende kommentarer, person (især journalist) som gir kommentar(er), person Det er nettopp forsøkene på å definere og fastholde et slikt verdigrunnlag som gjør «Vinternotater» til insisterende og interessant lesning - ikke minst fordi de blir gjennomført av en ... Omtale fra forlaget. Henning Hagerups essays er preget av imponerende viten når det gjelder litterære sjangre, epoker, og uttrykksbredde i den litteraturen han befatter seg med.

RELATERTE BØKER