Verdiløse menn

Verdiløse menn - Christopher Nielsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christopher Nielsen
DIMENSJON
12,25 MB
FILNAVN
Verdiløse menn.pdf
ISBN
1642404293576

BESKRIVELSE

«Verdiløse menn» hadde urpremiere på Torshovteatret i 2008, og har siden vært satt opp på Nationaltheatrets hovedscene flere ganger med samme ensemble. VGs teaterkritikere kåret «Verdiløse menn» til tiårets beste forestilling, og den ble tildelt både Ibsenprisen og Heddaprisen.

På grunn av den spesielle situasjonen rundt koronaviruset, har billettluken begrenset åpningstider i tiden fremover. Verdiløse menn. Serotonin av Houellebecq er koronatidens første digitale teaterpremiere.

Jeg gikk dessverre helt glipp av forestillingen da. Men nå i januar har det vært nypremiere på Verdiløse menn på Nationaltheatrets hovedscene og jeg var så heldig å få billetter ... Billettkontoret.

RELATERTE BØKER