Pulphead

Pulphead - John Jeremiah Sullivan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Jeremiah Sullivan
DIMENSJON
7,33 MB
FILNAVN
Pulphead.pdf
ISBN
6212155552192

BESKRIVELSE

t skarpt, men menneskelig blikk på det kulturelle landskapet i USA. Fra det høye til det lave og det laveste av det lave, av den prisvinnende unge stjernen innen fortellende dokumentarlitteratur. I Pulphead tar John Jeremiah Sullivan oss med på en fantastisk reise i den amerikansk populære, upopulære og noen ganger helt bortglemte kulturen. Dette er fortellingene om USA fortalt på en ny måte.

The School of the Art Institute of Chicago. Search for more papers by this author.

I «Pulphead» byr han på en rekke ulike essays som har en god blanding av humor og alvor. Dette utdraget handler om hans tur til den kristne rockefestivalen «Creation» for å skrive om menneskene og musikken. Kjøp Pulphead fra Cappelendamm Et skarpt, men menneskelig blikk på det kulturelle landskapet i USA.

RELATERTE BØKER