Kjøkkenhage

Kjøkkenhage - Kirsty McKinnon | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsty McKinnon
DIMENSJON
11,7 MB
FILNAVN
Kjøkkenhage.pdf
ISBN
2898237053029

BESKRIVELSE

Dette er en delikat, praktisk og informativ oppslags- og bruksbok for nybegynnere og erfarne hageeiere. Den er faglig solid og gir gode beskrivelser av hvordan hagen kan drives økologisk, skrevet for norske vekstforhold. Boka tar for seg dyrking av grønnsaker, urter, frukt og bær av sorter som egner seg for økologisk dyrking i norsk klima. Kortere reise kan ikke maten vår få! I boka er vi innom kjøkkenhager fra sør til nord, fra fjord til fjell. Ikke alle vekster trives overalt, men overalt trives det vekster! "Å bla i denne boka gleder et hagehjerte både visuelt og faglig.", S. Svendsen, Hageselskapet.no. "Et skattkammer. ...her er det mye å gå videre på for den kunnskapshungrige.", H. Borud, Aftenposten. Prisbelønte Mc Kinnon har lang erfaring med, og faglig solid kunnskap om, metoder i økologisk hagebruk, både som ansvarlig for en økologisk demonstrasjonshage og via kontakt med hageeiere rundt om i landet. Medforfatter av boka "Økologisk hagebruk".

Sendes innen 3-5 virkedager. Kjøp boken Kjøkkenhage av Kirsty McKinnon (ISBN 9788252933178) hos Adlibris.com.

Pluss en pallekarm med grønnkål og blomkål, to gresskarplanter i staudebedet og noen bønnestengler som klatrer på et gjerde. Dyrking i kjøkkenhage, drivhus, pallekarmer og bøtter. Før dyrket man nesten utelukkende i grønnsakhagen eller drivhus.

RELATERTE BØKER