Jaktselskapet

Jaktselskapet - Lucy Foley | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucy Foley
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Jaktselskapet.pdf
ISBN
3334198992331

BESKRIVELSE

Den aller vakreste, Det perfekte paret, Den ustabile, De nybakte foreldrene, Den stille, Den vellykkede, Den nyankomne. Ni venner møtes til romjul- og nyttårsfeiring på en avsidesliggende, men luksuriøs jakteiendom i det skotske høylandet. Det er bare sjarmerende da snøen begynner å lave ned og de må belage seg på noen dager uten kontakt med omverdenen. Men gamle uoverensstemmelser og hemmeligheter har en ubehagelig tendens til å trenge seg opp til overflaten når gjengen ikke kan slippe unna hverandre. Og denne gangen blir det stygt - så stygt at ikke før har klokken slått tolv på nyttårsaften så blir en av de ni funnet død i snøen. Det er definitivt ikke noen ulykke, men et mord blant venner. Lucy Foley har skrevet en moderne psykologisk thriller med inspirasjon fra de tradisjonelle engelske mordmysteriene.Årets frydefullt spennende julegys!

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: E-bok, Lucy Foley, Bokmål, Skjønnlitteratur, Krim og... Sendte en mail til dem og lurte på om de var klar over regelverket.

Men gamle uoverensstemmelser og ... Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Jaktselskapet v/Bjørn G Thalerud. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Jaktselskapet; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: Krim; Emne: Storbritannia; År: 2019; Noter: I en avsidesliggende jakthytte i den skotske villmarken samles gamle venner for å feire nyttår.

RELATERTE BØKER