Det tapte riket

Det tapte riket - Clive Cussler, Grant Blackwood | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clive Cussler, Grant Blackwood
DIMENSJON
9,20 MB
FILNAVN
Det tapte riket.pdf
ISBN
7740347546871

BESKRIVELSE

ET SJELDENT FUNN - EN NÅDELØS SKATTEJAKTMens de dykker i Tanzania, gjør Sam og Remi Fargo et funn fra skipet Shenandoah, som forsvant for lenge siden. Nå begynner jakten på en skatt og et gammelt mysterium. Men Fargo-paret er ikke alene om å lete. En gruppe som påstår at de er etterkommere av aztekerne, vil ikke gi seg uten kamp. Jakten går gjennom Afrika, England, Ny-Guineas regnskog, de forblåste Kurilene og i hjertet av Mexicos jungel. Det kan bare bli én vinner. Og straffen for å mislykkes er døden.Det tapte riket er andre bok i den eventyrlige og actionfylte Fargo-serien.

Kjøp boken Det tapte riket av Clive Cussler, Grant Blackwood (ISBN 9788202482121) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Det tapte riket.

Men de er ikke alene om å lete. Det tapte riket er andre bok i den eventyrlige og actionfylte Fargo-serien. LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets ET SJELDENT FUNN - EN NÅDELØS SKATTEJAKT Mens de dykker i Tanzania, gjør Sam og Remi Fargo et funn fra skipet Shenandoah, som forsvant for lenge siden. Pris: 155,-.

RELATERTE BØKER