Det brennende landet

Det brennende landet - Bernard Cornwell | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernard Cornwell
DIMENSJON
6,63 MB
FILNAVN
Det brennende landet.pdf
ISBN
5551295899454

BESKRIVELSE

Alfred av Wessex er gammel og syk og hans etterfølger er uerfaren. De krigerske vikingene, som så mange ganger har måttet gi opp kampen om Wessex, ser sin snitt til å angripe. Alfred må igjen appellere til Uhtred, sin motvillig allierte. Uhtred leder vikingene inn i en felle, og det ender i slaget ved Farnnam, der vikingene gikk på ett av sine største nederlag. Men i etterkant av seieren blir Uhtred satt på prøve både av personlig tragedie og av et angrep fra Alfreds soldater. De er misunnelige på Uhtreds prestisje og føler seg også truet av hans fremmedartede kultur. Uhtred bryter med Alfred og troskapsløftet han har gitt ham, og reiser nordover. Han blir igjen en viking. Sverdsang er femte bok i den kritikerroste og bestselgende vikingserien om Uhtred.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Det brennende landet × Del på ... Denne e-boka kan leses på mange ulike enheter, det er ingen teknisk sperre som hindrer deg i å kopiere boken, men filene er merket med navnet på den som har kjøpt boka for å forhindre at du sprer boka til andre på internett. Kjøp Det brennende landet fra Bokklubber Kong Alfred lider av sviktende helse, og danene ser sitt snitt til å forsøke å erobre Wessex nok en gang.

Skip to the beginning of the images gallery . Ta en sniktitt.

RELATERTE BØKER