De velvillige

De velvillige - Jonathan Littell | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonathan Littell
DIMENSJON
12,89 MB
FILNAVN
De velvillige.pdf
ISBN
5884525283550

BESKRIVELSE

"Hvis du er født i et land eller en tid der ingen kommer for å drepe din kone eller dine barn, og heller ikke noen kommer for å be deg drepe andres koner og barn, så takk din Gud og gå i fred. Men hold alltid fast ved denne tanken: Du har kanskje vært heldigere enn meg, men du er ikke et bedre menneske." Hovedpersonen i De velvillige. "årets viktigste og beste roman ... en slående sterk prestasjon." Ane Farsethås, Morgenbladet

Maximilien Aue har fransk mor og tysk far. "De velvillige" av Jonathan Littell - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Kjøp De velvillige fra Bokklubber 'De velvillige' er en litterær sensasjon - en prisbelønt bestselger og en uhyre sterk og velskrevet roman om skyld, ansvar og ondskap.

Maximilien Aue har fransk mor og tysk far. Faren forsvant mens han var liten, og han har aldri akseptert … De velvillige.

RELATERTE BØKER