Calendar girl; elsket

Calendar girl; elsket - Audrey Carlan | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audrey Carlan
DIMENSJON
5,51 MB
FILNAVN
Calendar girl; elsket.pdf
ISBN
4657462502179

BESKRIVELSE

Mia Saunders reise nærmer seg slutten. Den ett år lange ferden avsluttes i Hollywood, New York City og Aspen.I OKTOBER starter Mias nye liv i Malibu i California, som programleder i et TV-show som handler om å leve et godt liv. Gjelden er betalt, men nye utfordringer venter.Jobben som programleder fører henne i NOVEMBER til New York, hvor hun skal lage et program om takknemlighet. Alle drømmene hennes er i ferd med å gå i oppfyllelse, med unntak av en ...Til slutt, i DESEMBER, befinner Mia seg i et nydelig vinterlandskap i Aspen i Colorado. Oppdraget er snart fullført. Forbered deg på å bli rørt og forført av reisens gripende avslutning!Boken inneholder månedene Oktober, November og Desember

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Mia Saunders ... Kjøp Calendar Girl Begjært fra Tanum Årets bokfenomen fortsetter! Calendar Girl Begjært er den andre boken i Calendar Girl-serien.

Les og lytt til bøkene i våre apper for iPad, iPhone og Android eller les på Kindle. Fra forlagets omtale: Mia Saunders reise nærmer seg slutten. I oktober starter Mias nye liv i Malibu i California, som programleder i et TV-show. Calendar girl; elsket Audrey Carlan (Pocket) Tipsa en vän 116 kr Antal.

RELATERTE BØKER