Blod i dans

Blod i dans - Gard Sveen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gard Sveen
DIMENSJON
11,47 MB
FILNAVN
Blod i dans.pdf
ISBN
3062814903485

BESKRIVELSE

En forsvunnet tenåring, en død seriemorder og en makaber sekt Tommy Bergmann står overfor sin vanskeligste sak. Kort tid etter at trettenårige Amanda forsvinner, blir det forbrente liket av det man antar er seriemorder Jon-Olav Farberg, funnet i Oslo. Flere måneder senere er Tommy Bergmann den eneste som er sikker på at Farberg er i live, og han møter ingen forståelse for at han fortsetter å etterforske seriemorderen. Alene følger han sporene mot Litauen og en sekt fra tsartiden som mener at en morder kan frelses hvis han lemlester en ung jente født i Værens tegn. En jente som Amanda. Eller datteren til Susanne Bech, Tommys partner ved Politihuset. I et tomt hotellrom i Oslos horestrøk finner Susanne et kassettopptak av Amanda. På speilet står det skrevet med leppestift: Hun skal frelse ham.

Kort tid etter at trettenårige Amanda forsvinner, blir det forbrente liket av det man antar er seriemorder Jon-Olav Farberg, funnet i Oslo. Les mer.

Selges av Adlibris. Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'.

RELATERTE BØKER