Småtrollene og den store oversvømmelsen

Småtrollene og den store oversvømmelsen - Tove Jansson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Jansson
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Småtrollene og den store oversvømmelsen.pdf
ISBN
6540896913829

BESKRIVELSE

Småtrollene og den store oversvømmelsen er den aller første historien om mummifamilien, skrevet og illustrert av Tove Jansson, utgitt i 1945. Her treffer vi Mummitrollet, Mummimamma og Sniff på leting etter Mummipappa som har vært forsvunnet lenge. Gjennom skog, storm og oversvømmelse møter de Hemuler, strandede katter og blåhårede Tulippa, og får hjelp når de minst venter det.

Innbundet . Tove Jansson Mummi ... BESKRIVELSE.

Her treffer vi Mummitrollet, Mummimamma og Sniff på leting etter Mummipappa som har vært forsvunnet lenge. Gjennom skog, storm og oversvømmelse møter de Hemuler, strandede katter og blåhårede Tulippa, og får hjelp når de minst venter det ... Hemulen er en av figurene i Tove Janssons bøker om Mummitrollet, utgitt fra 1945 til 1970.Hemulen, eller egentlig hemulene, introduseres allerede i den første av bøkene, Småtrollene og den store oversvømmelsen (1945), der de er distré samlere.

RELATERTE BØKER