Skrivehistorier

Skrivehistorier Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,96 MB
FILNAVN
Skrivehistorier.pdf
ISBN
3440058151903

BESKRIVELSE

Var det voldsomme ryggsmerter som gjorde at Lars Petter Sveen endelig klarte å bli forfatter? Og begynte virkelig Ruth Lillegravens Urd med at forfatteren kom over en eng av gule blomster? Hvor mange ord tror du Jon Fosse fikk knota ned da han dro til Athen for å fullføre Stengd gitar? På hvilken måte er John Erik Rileys Heimdal, California venstrehåndsarbeid? Og hva var det som egentlig skjedde med Erlend Loe i studentavisa Under dusken som gjorde at han endelig fikk til en roman?Disse spørsmålene - og mange, mange andre - får du svaret på i Skrivehistorier, en samling små og mellomstore tekster fra et stort utvalg norske forfattere, samt et par utenlandske. Vi får historier om forfattere og bøker vi allerede har lest - eller nå må skynde oss å lese.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Var det voldsomme ryggsmerter som gjorde at Lars Petter Sveen endelig klarte å bli forfatter? Og begynte virkelig Ruth Lillegravens Urd med at forfatteren kom over en eng av gule blomster? Hvor mange ord tror du Jon Fosse fikk knota ned da han dro til Athen for å fullføre Stengd gitar? På hvilken måte er John Erik Rileys Heimdal, California venstrehåndsarbeid? Og hva var det som egentlig ... - Det skapte bildet på norsk krigshistorie.

Her ligger et skjema som kan brukes til å finne ut hva slags karakter man skal skrive om, hvilke egenskaper karakteren har og miljøet rundt, ved å kaste terning. Kjøp 'Skrivehistorier' av Nils-Øivind Haagensen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788282881180 skrivehistorier 15 mars, 2016 | Alle bokomtaler , Faktabøker | 0 kommentarer Denne boka er en gedigen godtepose for alle som er interessert i skriving og forfattere! 53 forfattere - noen kjente, andre mindre kjente og noen helt ukjente (iallfall for meg) - har delt hver sin historie om det å skrive. "Skrivehistorier" inneholder over 50 slike historier - med to unntak utelukkende om norske forfattere.

RELATERTE BØKER