Norsk strikkedesign

Norsk strikkedesign - Arne Nerjordet, Carlos Zachrison, Kari Hestnes, Birger Berge, Bente Presterud, Linda Marveng, Iselin Hafseld | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Nerjordet, Carlos Zachrison, Kari Hestnes, Birger Berge, Bente Presterud, Linda Marveng, Iselin Hafseld
DIMENSJON
9,18 MB
FILNAVN
Norsk strikkedesign.pdf
ISBN
6622140762194

BESKRIVELSE

Norsk strikkedesign er et fyrverkeri av en strikkebok. I denne boken får du oppskrifter på herlige plagg fra seks av våre mest populære strikkedesignere. Fra Arne & Carlos får du blant annet en nydelig og moderne damegenser inspirert av de klassiske skigenserne fra 50-tallet. Linda Marveng har blant annet laget en rålekker og trendy genser med et nydelig og slående fletteopplegg, og med tilhørende hals og alpelue. Blant Bente Presteruds bidrag får du en herregenser, inspirert av tradisjonelle mønstre, er spennende og midt i tidsånden i valget av farger. Fra Iselin Hafseld får du blant annet en usedvanlig og unik damegenser med et mønster som kan virke grafisk, men er likevel tuftet på norsk tradisjonsmønstre. Kari Hestnes har som ett av bidragene en helt spesiell brude- eller festkjole, sommerlig og flørtete i uttrykket, perfekt for mindre og større anledninger. Birger Berge har, i tillegg til en tidsriktig og flott herregenser, oppskrift på votter til dame og herre som er inspirert av Vestlandet og de tradisjonelle dyremotivene.Det er ikke vanskelig å finne minst et må-ha-plagg i boken!

Fra Arne & Carlos får du blant annet ... Norsk strikkedesign. Home Norsk strikkedesign Omhavnelser FUKU YAZZAA ISI Om oss Blog Bestilling Blog Bestilling Norsk strikkedesign.

Alle plagg Jakker Kåper Kjoler Overdeler Pulsvarmere Skjerf Skjørt. Her kan du bestille plagg fra vår serie-produksjon.

RELATERTE BØKER