Nevenyttig; alt du trenger for å klare deg selv

Nevenyttig; alt du trenger for å klare deg selv - Gaute Grøtta Grav | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gaute Grøtta Grav
DIMENSJON
6,29 MB
FILNAVN
Nevenyttig; alt du trenger for å klare deg selv.pdf
ISBN
4114904456104

BESKRIVELSE

En inspirerende bok for deg som drømmer om et enklere og rikere liv! En bok som bør bli fast inventar i alle norske hjem. Gjennom snart 20 år har Gaute Grøtta Grav hatt som jobb å sende vanlige folk tilbake i tid, for å leve slik våre forfedre gjorde. I løpet av denne tiden har han lært mange teknikker, håndverk og oppskrifter som tidligere var helt naturlig for en ekte nordmann å kunne. Spoler vi frem til vår tidsalder, går det meste raskt og trådløst - men basiskunnskapen fra våre forfedre er i ferd med å gå tapt. Det er synd. For det er både givende, gøy og samlende for hele familien å gjøre ting fra bunnen av. Ikke trenger det å ta så mye lengre tid heller. I denne boka gir han en innføring i hvordan du kan gjøre alt fra å kinne smør, garve skinn og sette poteter i hagen, til å lage såpe og stearinlys, tenne bål uten fyrstikker, tove, holde dyr og bier, jakte og partere vilt, og ikke minst foredle råvarene til deilige måltider.

oktober til 3. november, er å øke folks kunnskap om egenberedskap slik at flere gjør fornuftige forberedelser. Kjøp Nevenyttig fra Tanum En inspirerende bok for deg som drømmer om et enklere og rikere liv! En bok som bør bli fast inventar i alle norske hjem.

Alt du trenger å vite . P-sprøyten er et prevensjonsmiddel som vanligvis administreres med en injeksjon i overarmen eller rumpemuskelen for å midlertidig forhindre graviditet. Det er viktig å klare seg her i verden, og for å klare seg, om man ikke klarer å skape sin egen inntekt, så må man jobbe for andre.

RELATERTE BØKER