Nevenyttig; alt du trenger for å klare deg selv

Nevenyttig; alt du trenger for å klare deg selv - Gaute Grøtta Grav | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gaute Grøtta Grav
DIMENSJON
5,69 MB
FILNAVN
Nevenyttig; alt du trenger for å klare deg selv.pdf
ISBN
9679745143228

BESKRIVELSE

En inspirerende bok for deg som drømmer om et enklere og rikere liv! En bok som bør bli fast inventar i alle norske hjem. Gjennom snart 20 år har Gaute Grøtta Grav hatt som jobb å sende vanlige folk tilbake i tid, for å leve slik våre forfedre gjorde. I løpet av denne tiden har han lært mange teknikker, håndverk og oppskrifter som tidligere var helt naturlig for en ekte nordmann å kunne. Spoler vi frem til vår tidsalder, går det meste raskt og trådløst - men basiskunnskapen fra våre forfedre er i ferd med å gå tapt. Det er synd. For det er både givende, gøy og samlende for hele familien å gjøre ting fra bunnen av. Ikke trenger det å ta så mye lengre tid heller. I denne boka gir han en innføring i hvordan du kan gjøre alt fra å kinne smør, garve skinn og sette poteter i hagen, til å lage såpe og stearinlys, tenne bål uten fyrstikker, tove, holde dyr og bier, jakte og partere vilt, og ikke minst foredle råvarene til deilige måltider.

Hvis flere av oss er i stand til å ta vare på oss selv og de rundt oss ved en hendelse, kan hjelpen settes inn der behovet er størst. «Nevenyttig» heter den nye boka mi, og inneholder alt du trenger for å klare deg selv. Bestill nå! http://bit.ly/2KARgQD Dersom du er litt nevenyttig vil du fint kunne klare det selv! Men da er det et par ting du bør tenke på og det skal vi hjelpe deg med! Det første du må tenke på er at for at din nye, fine terrasse skal ligge stødig, er det viktig at du bruker litt tid på grunnarbeidene. Har du alt du trenger for å klare deg selv i tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? 28.10 starter en landsdekkende arbeidsuke. * alt du trenger for Å klare deg selv * lÆr spikking * speking * sylting * sanking * garving birØkting * vedhogging * bÅltenning * fisking slakting * flÅing * trefelling * karding * toving ... Du er selv inne på tanken i setningene hvor du innfører ordet HJELP.

Få en komfortabel pute som passer til dine sovevaner og sjekk dyneguiden vår for å få tips til riktig valg. Dette trenger du Trenger du et hjelpemiddel for å klare deg selv, pga en skade, etter en operasjon eller bare fordi du er blitt eldre? Du får alt du trenger hos Gymo AS.... Onya, som er 18 år, sier: «Når du flytter hjemmefra, må du rydde og vaske selv, lage mat selv og betale regningene selv - og du kan ikke lenger bare rope på foreldrene dine for å få hjelp!» Konklusjon: Du trenger å vite hvorfor du har lyst til å flytte hjemmefra, for å vite om du er klar for det. OVERSIKT: Å bo for deg selv kan være dyrt, så få kontroll på økonomien.

RELATERTE BØKER