Landformer og prosesser

Landformer og prosesser - Jan R. Sulebak | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan R. Sulebak
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Landformer og prosesser.pdf
ISBN
3440217761747

BESKRIVELSE

Når vi ferdes i naturen, gripes vi ofte av hvor allsidig og vakkert landskapet er. Men landskapet omkring oss har ikke alltid vært som det er i dag, og vil heller ikke være det i all framtid. Landskap er ikke er noe som bare er der, det er et resultat av en gradvis forming og utvikling. Landformer og prosesser er en inngående og systematisk gjennomgang av de geomorfologiske prosessene som former landskapet. Det er en introduksjonsbok i sentrale tema innenfor naturgeografi. Hovedvekten er lagt på den geofaglige delen av emnet. Jan R. Sulebak er førsteamanuensis ved Institutt for geografi, Universitetet i Bergen, hvor han har hatt ansvar for undervisningen i naturgeografi. Han har tidligere utgitt en lærebok i havlære.

Hovedvekten er lagt på den geofaglige delen av emnet. Geologi og landformer i Norge. Brødsmulesti Store norske leksikon.

En serie av konglomerat og grønnstein over Bjørnevatngruppen er dannet ved sedimentære og vulkanske prosesser som var knyttet til en periode med foldning og bergartsomvandling for 2400-1800 ... Ytre prosesser og landformer. Stort sammendrag fra kapittelet om ytre prosesser og landformer.

RELATERTE BØKER