ICD-10 psykiske lidelser og atferdsforstyrrelser

ICD-10 psykiske lidelser og atferdsforstyrrelser Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,67 MB
FILNAVN
ICD-10 psykiske lidelser og atferdsforstyrrelser.pdf
ISBN
7151158733461

BESKRIVELSE

Den 10. revisjonen av den internasjonale statistiske klassifikasjonen av sykdommer og beslektede helseproblemer (ICD-10) inneholder en detaljert klassifisering av over 300 psykiske lidelser og atferdsforstyrrelser (kapittel V i ICD-10). Boka er beregnet for alle grupper av helsearbeidere som er tilknyttet fagområdet psykiatri, både profesjonsøvere og studenter innen grunn- og videreutdanning. Utgitt i samarbeid med Statens helsetilsyn.

Last ned PDF. 3 Innledning Kapittel V i ICD-10, Psykiske lidelser og atferdsforstyrrelser, vil foreligge i flere ulike utgaver for ulike formål. Denne versjonen: Kliniske beskrivelser og diagnostiske retningslinjer, er ment for vanlig klinisk virksomhet og opplærings- og tjenesteformål. ICD-10 : psykiske lidelser og atferdsforstyrrelser : kliniske beskrivelser og diagnostiske retningslinjer Pris: 544,-.

Den er ment for vanlig klinisk virksomhet og opplærings- og tjenesteformål innen psykisk helsevern. Last ned PDF. 3 Innledning Kapittel V i ICD-10, Psykiske lidelser og atferdsforstyrrelser, vil foreligge i flere ulike utgaver for ulike formål.

RELATERTE BØKER