Folkehelse i et norsk perspektiv

Folkehelse i et norsk perspektiv Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,46 MB
FILNAVN
Folkehelse i et norsk perspektiv.pdf
ISBN
6342937451256

BESKRIVELSE

Folkehelsearbeid drives på mange plan, og inkluderer den behandlende, pleiende og rehabiliterende virksomheter på både kommunalt og statlig nivå.Samtidig skapes selve grunnlaget for god helse først og fremst utenfor helsetjenesten. Derfor er forebyggende, helsefremmende og tverrfaglige tilnærminger helt sentrale i faget.I boken Folkehelse i et norsk perspektiv tar forfatterne for seg en rekke sentrale temaer i folkehelsearbeidet, som for eksempel fysisk aktivitet, kosthold, sosial ulikhet, psykosomatisk helse, migrasjonshelse og arbeidshelse. Metode, samhandling og kommunikasjon behandles i egne kapitler. Det gjør også betydningen av frivillig innsats og helsesøsters rolle. Boken innledes med et blikk på historiske forhold og en gjennomgang av sentrale begreper..Søkelyset rettes gjennomgående mot norske rammevilkår og norsk forskning, og vi får lese om tiltak og erfaringer fra prosjekter som er igangsatt i Norge.

Beskrivelse. Folkehelsearbeid drives på mange plan, og inkluderer den behandlende, pleiende og rehabiliterende virksomheter på både kommunalt og statlig nivå. Boken «Folkehelse i et norsk perspektiv» er et samarbeidsprosjekt av 13 forfattere som har skrevet 12 kapitler om folkehelse og folkehelsearbeid med relevans for Norge og norske forhold. Folkehelse i historisk perspektiv.

I boken Folkehelse i et norsk perspektiv tar forfatterne for seg en rekke sentrale temaer i folkehelsearbeidet. Folkehelse i et norsk perspektiv Populærvitenskapelig sammendrag -Vitenskapelig sammendrag Invitert vitenskapelig antologi: En samling av både forsknings og utviklingsprosjekter innen faget som skrives i artikkelform og som beskriver fagfelt «Folkehelse» og av nøkkelpersoner i Norge. Antologien vil ha ... Folkehelse i et migrasjonsperspektiv belyser dette fagfeltet fra en rekke forskjellige innfallsvinkler.

RELATERTE BØKER