Elon Musk; Tesla, SpaceX og jakten på en fantastisk fremtid

Elon Musk; Tesla, SpaceX og jakten på en fantastisk fremtid - Ashlee Vance | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ashlee Vance
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Elon Musk; Tesla, SpaceX og jakten på en fantastisk fremtid.pdf
ISBN
4803288703885

BESKRIVELSE

Biografi om mannen bak Tesla og selskaper som PayPal, SpaceX og SolarCity. Mannen bak Tesla vil forandre verden. Deretter vil han erobre verdensrommet. Med en enestående evne til å tenke nytt og stort har Elon Musk sendt sjokkbølger inn i moderne industri og næringsliv. I denne biografien blir vi kjent med teknologigrunderen som investerer all sin energi og formue i å skape en fremtid like spektakulær som en science fiction-fantasi - og som ikke er redd for å ofre vennskap på veien. Gjennom selskaper som Tesla Motors, SpaceX, PayPal og Solar-City har Musk revolusjonert bilindustrien, energiindustrien og kommersiell romfart. Men Musk stopper ikke her. Han vil frakte mennesker i rør i 1600 kilometer i timen, bygge internett i verdensrommet - og dø på Mars. Ved hjelp av eksklusiv tilgang til Musk, hans familie og omgangskrets har Ashlee Vance skrevet et undersøkende portrett av klodens kanskje dristigste og mest visjonære forretningsmann. Han beskriver Musks tøffe oppvekst i Sør-Afrika, jakten på suksess i Silicon Valley og de enorme opp- og nedturene som har fulgt denne kontroversielle eventyrerens liv.

I denne biografien blir vi kjent med teknologigrunderen som investerer all sin energi og formue i å skape en fremtid like spektakulær som ... Tesla, SpaceX og jakten på en fantastisk fremtid Ashlee Vance ; Poul Henrik Poulsson (Oversetter) Biografi om mannen bak Tesla og selskaper som PayPal, SpaceX og SolarCity Elon Musk - Tesla, PayPal, SpaceX og jagten på en fantastisk fremtid Af Ashlee Vance Få et unikt indblik i hverdagen og historien bag en af verdens mest omtalte erhvervsledere, Elon Musk. Biografi om mannen bak Tesla og selskaper som PayPal, SpaceX og SolarCity Mannen bak Tesla vil forandre verden. Deretter vil han erobre verdensrommet.

I denne biografien blir vi... Kjøp 'Elon Musk, Tesla, SpaceX og jakten på en fantastisk fremtid, how the billionaire CEO of SpaceX and Tesla is shaping our future' av Ashlee Vance fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788282114806 Han formar vår framtid Han har jämförts med såväl Thomas Edison som Steve Jobs.

RELATERTE BØKER