Tusenfryd

Tusenfryd - Kristina Ohlsson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristina Ohlsson
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
Tusenfryd.pdf
ISBN
7640209324408

BESKRIVELSE

Den andre boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman. Et eldre prestepar blir funnet skutt i sin egen leilighet. Det ser ut som om mannen har drept konen sin og deretter seg selv. Fredrika Bergman og kollegene hennes i etterforskningsgruppen til Alex Recht er satt på saken med dobbeltdrapet. Snart forstår de at det dreier seg om noe langt mer komplisert enn et selvmord. Diverse begivenheter utenfor Sveriges grenser synes å være beslektet, men forbindelsene mellom dem er uklare. Dette er den andre boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman.

De tungeforma kantblomstene er hunnlige, mens de rørforma kronene i midten er tokjønna. Har du spørsmål kan disse stilles til [email protected] . Du må velge minst 1 besøkende.

Rabatt også i Bø Sommarland Tusenfryd-pakke Latterlig moro på TusenFryd. Benytt deg av vårt pakketilbud som inkluderer hotellovernatting og dagskort til TusenFryd for hele familien! Ski, Oslo, Sandvika, Asker.

RELATERTE BØKER