Tusenfryd

Tusenfryd - Kristina Ohlsson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristina Ohlsson
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
Tusenfryd.pdf
ISBN
5907617930146

BESKRIVELSE

Den andre boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman. Et eldre prestepar blir funnet skutt i sin egen leilighet. Det ser ut som om mannen har drept konen sin og deretter seg selv. Fredrika Bergman og kollegene hennes i etterforskningsgruppen til Alex Recht er satt på saken med dobbeltdrapet. Snart forstår de at det dreier seg om noe langt mer komplisert enn et selvmord. Diverse begivenheter utenfor Sveriges grenser synes å være beslektet, men forbindelsene mellom dem er uklare. Dette er den andre boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman.

Tusenfryd er en liten, yndig flerårig plante som kan være flott i ytterkanten av en krukkebeplantning. Tusenfryd er en enkel plante som ikke trenger mye stell, men hvis du omplanter og deler planten årlig, vil du få en mer frodig og herdig plante. Barn under 95cm får GRATIS inngang.

Bra for bier Opprinnelse: Norge Tidligblomstrende staude med pene, doble blomster i ulike nyanser av hvitt, rosa, rødt. Lav, krypende vekst.

RELATERTE BØKER