Suveren på jobb; hvordan de beste gjør mindre, jobber bedre og oppnår mer

Suveren på jobb; hvordan de beste gjør mindre, jobber bedre og oppnår mer - Morten T. Hansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten T. Hansen
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Suveren på jobb; hvordan de beste gjør mindre, jobber bedre og oppnår mer.pdf
ISBN
9174246077728

BESKRIVELSE

Nøkkelen til suksess er ikke å jobbe hardere. Det handler om å jobbe smartere.«Den komplette introduksjonen til hvordan du skal jobbe ikke mer, men smartere. Hansen viser hva som skiller de suverene fra de gode.» Rolv Erik Ryssdal, konsernsjef SchibstedHvorfor gjør noen mennesker en langt bedre jobb enn andre? Morten T. Hansen avkrefter myten om at stadig økt innsats også gir bedre resultater, og gir deg sju praktiske råd for hvordan du får mest ut av arbeidsdagen. Hvert av rådene er ledsaget av inspirerende historier. Vi møter en forretningskvinne som økte lønnsomheten ved å si nei til nye kunder, en skoleleder som fikk skolen på rett kjøl etter svake resultater og en sushikokk i Tokyo, som med svært enkle midler har fått tre stjerner i Michelin-guiden. Hansens sju råd kan brukes av alle som ønsker å få maksimalt ut av sin egen tid og innsats. Dersom du jobber smartere, får du også en bedre balanse mellom arbeid og fritid, du får det bedre på jobb, og minsker sjansen for å bli utbrent.

«Den komplette introduksjonen til hvordan du skal jobbe ikke mer, men smartere. Hansen viser hva som skiller de suverene fra de gode.» Suveren på jobb (Heftet) hvordan de beste gjør mindre, jobber bedre og oppnår mer Forfatter: Morten T.

Suveren på jobb ... De beste lederne jobber ikke mer, men de jobber bedre og smartere. En fersk studie fra USA viser hva som skal til for å bli en bedre leder og oppnå bedre resultater.

RELATERTE BØKER