Sensommer

Sensommer - Anders De la Motte | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders De la Motte
DIMENSJON
10,71 MB
FILNAVN
Sensommer.pdf
ISBN
8979486470591

BESKRIVELSE

En sensommerkveld i 1983 forsvinner Billy, fem år, fra en avsidesliggende gård på den skånske sletten. Det eneste sporet etter ham er en sko i den høye maisåkeren. Tjue år senere leder Billys storesøster, Veronica, en gruppeterapisamtale i Stockholm. En ung mann forteller om en liten gutts uforklarlige forsvinning for mange år siden. Fortellingen er rystende velkjent og Veronica tvinges til å sette på spill den vaklende tilværelsen hun har bygget opp. Hun må tilbake til Skåne, til sin ødelagte familie. Hun må søke svaret på spørsmålet ingen lenger vil stille: Hva skjedde egentlig den sensommeren for så lenge siden?

I forbindelse med hennes 70-års dag 11. september, har Tove Nilsen laget et utvalg av de ca.

Da Anders de la Motte bestemte seg for å grave der han har sine røtter, ble det en ... claudia scott - espen beranek holm - johannes joner - knut reiersrud - kristin skaare. tekst: morten lorentzen.

RELATERTE BØKER