Se på meg

Se på meg - Logan Belle | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Logan Belle
DIMENSJON
3,21 MB
FILNAVN
Se på meg.pdf
ISBN
1484361975932

BESKRIVELSE

I Logan Belles glødende erotiske roman følger vi ungjenta Reginas store forandring - fra sjenert bibliotekar til målet for en mektig manns altoppslukende begjær. Nyutdannede Regina Finch har nettopp flyttet til New York og fått drømmejobben på byens berømte bibliotek. En dag får hun øye på Sebastian Barnes mellom leselamper og kostbare bøker. Han er ikke alene. Nølende blir Regina vitne til den unge millionærens seksuelle utfoldelse, midt inne i den ærverdige bygningen. Det hun ser, vekker motstridende følelser i henne. Hun både frastøtes og tiltrekkes, og skjønner snart at hun uansett må forholde seg til den flotte mannen. Han er bibliotekets styreformann, og en New Yorks mest ettertraktede ungkarer. Det tar ikke lang tid før Regina er som forhekset av Sebastian. Kroppen hennes er i ferd med å våkne til liv, og sakte, men sikkert vekkes lidenskapen i henne. Men det er først etter å ha fordypet seg i boken om pinupmodellen Bettie Page, at hun virkelig blir i stand til å forføre mannen hun elsker.

Mamma er nemlig veldig syk, og jeg vil at hun skal være stolt av meg og synes at jeg er flink. For hvis jeg ikke er flink på skolen kan mamma bli lei seg, og hvis hun blir lei seg kan hun bli enda sykere og dø. Se på meg på innsiden av alt der alt nå er dødt - helt sende kaldt Se mitt ødelagte liv se på meg veien hit - den trenger ikke være lang det kunne like gjerne skjedd deg av Erica82 Enable comment auto-refresher.

Som politisk kommunikasjon er det ganske ubehjelpelig. På denne siden finner du kontaktinformasjon om oss som er ansatt og om styret i Se Meg. Du finner også veien til Semeg-Stasjonen på Vigrestad! Gitargrep til sangen DeLillos - Se Pa Meg.

RELATERTE BØKER