Så mye hadde jeg

Så mye hadde jeg - Trude Marstein | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Marstein
DIMENSJON
9,69 MB
FILNAVN
Så mye hadde jeg.pdf
ISBN
6843686077331

BESKRIVELSE

Nominert til Brageprisen og Ungdommens kritikerpris 2018.Monika er 13 år og vet at alt hun opplever, en gang skal tilhøre en annen tid. Hun er 27 år og elskerinnen til en eldre professor. Hun er 37 år og bor sammen med Geir, de har fått Maiken, som suger rytmisk på smokken og har en stripe bar hud i bakhodet. Hun er 46 år, har et uthus fullt av kranglevorne høner og tenker at livet består av håpløse forsøk på sammenføyninger. Hun er 52 år og møter morens ansikt i speilet over grønnsaksdisken i dagligvarebutikken. Så mye hadde jeg er en roman om den aldri hvilende lengselen etter et liv rikt på tilhørighet, lidenskap og mening - men også om følelsen av at alt glipper, at ingenting kan holdes fast, at man kanskje verken vil eller klarer å høre sammen med noen.

Jeg hadde vært i et rusmiljø om det ikke var for Monica. Hun har gitt meg en ny mulighet, sier Bjørnsen.

Det eneste «positive» man får ut av det er store muskler, men alt det negative veier så mye tyngre. Hadde jeg visst om dette her, den dagen jeg tilbudt anabole ... Jeg har lest romanen «Så mye hadde jeg» av Trude Marstein.

RELATERTE BØKER