Refrenger

Refrenger - Pedro Carmona-Alvarez | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pedro Carmona-Alvarez
DIMENSJON
10,27 MB
FILNAVN
Refrenger.pdf
ISBN
6047349791538

BESKRIVELSE

«Refrenger» består av en rekke essays som kretser om sanger og stemmer, lytting og litteratur, identitet og biografi. Pedro Carmona-Alvarez skriver om sin egen familie, om deres flyktninghistorie, og om hvordan musikk og nostalgi utvider og sementerer kollektiv og individuell hukommelse. Her utforskes barnesangenes univers via søvnfigurer og historie, og amerikansk sangtradisjon via sangere som Mercedes Sosa, Bob Dylan, Leonard Cohen og Bruce Springsteen. Litteraturens dannende kvaliteter diskuteres via møter med Simone Weil, Alejandra Pizarnik, Anne Carson, Medusa, Roberto Bolaño, Gabriel García Márquez. «Refrenger» er en bok om ekkoer og gjenklanger, hukommelse, død, vold og historie.

Pedro Carmona-Alvarez skriver om sin egen familie, om deres flyktninghistorie, og om hvordan musikk og nostalgi utvider og sementerer kollektiv og individuell hukommelse. Refrenger er en bok om ekkoer og gjenklanger, hukommelse, død, vold og historie. ISBN 978-82-05-51752-3.

ISBN 978-82-05-51752-3. fo t o : e va l e ne g ilj e øs t ens en o m s la g : ø y st ein vid nes 9 Jahn Teigens sanger.

RELATERTE BØKER