Mamma for første gang

Mamma for første gang - Gro Nylander | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Nylander
DIMENSJON
12,63 MB
FILNAVN
Mamma for første gang.pdf
ISBN
6463229914588

BESKRIVELSE

Lettlest veiledning for far og mor i barsel - Ny revidert utgave 2016 Fødselslege, ammeekspert og overlege dr. med. Gro Nylander ved Oslo Universitetssykehus, henvender seg her til alle som venter barn - eller nettopp har født. Denne forskningsbaserte boken, som er utgitt på åtte språk, tar for seg den viktigste perioden i et barns liv, fødselsøyeblikket og de første seks månedene. Boken er en lettlest, lun og trygg veileder både for far og mor. Den er oppdatert med ny forskning og utvidet med stoff om den nevrofysiologiske betydningen av tett kroppskontakt med spedbarnet, hva som kan hjelpe mot barnegråt og urolig søvn, forebygging av krybbedød og kostråd til mor. Gro Nylander har mottatt en rekke priser for sin evne til å formidle fagkunnskap på en lettfattelig måte. Hun ble våren 2016 utnevnt til Kommandør av St. Olavs Orden.

Glad - Mamma til Lillemor Den 23. oktober 2019 er det estimert at jeg skal bli mamma for første gang.

Nyheten avslørte hun selv på sosiale medier i forbindelse med at hun og kjæresten Arno Völker hadde vært sammen i tre år. Mamma for første gang Gro Nylander Lettlest veiledning for far og mor i barsel - Ny revidert utgave 2016 Et barn blir til Lennart Nilsson Unik fotohistorie om livets begynnelse. - En klassiker i ny form! Pappa for første gang Finn Bjelke En guide gjennom ... Helene Olafsen og Jørgen Nilsen ble foreldre for første gang Helene Olafsen og Jørgen Nilsen: - Heldige deg, som har fått verdens tøffeste mamma, skriver Jørgen Nilsen på Instagram. Chloë Sevigny ble mamma for første gang.

RELATERTE BØKER