Kjærlighetsfanget

Kjærlighetsfanget - Bjørg Thorhallsdottir | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Thorhallsdottir
DIMENSJON
11,73 MB
FILNAVN
Kjærlighetsfanget.pdf
ISBN
3392428317148

BESKRIVELSE

Hva er kjærlighet - og ikke minst, hva gjør den med oss? "Kjærlighetsfanget" er en liten bok om kjærlighet i tekst og bilder. Billedkunstneren Bjørg Thorhallsdottir har satt ord til sine egne illustrasjoner og laget en nydelig liten bok som varmer. Dette er en flott kjærestegave. "Kjærlighetsfanget" er den første i en serie på tre småbøker fra Bjørg Thorhallsdottir.

Det øverste heiter " Forfriskende samtale" D ette bilde heiter "Rushtid"..... K jøpte ei bok ho har skrevet tidlegare denne veka.

Dette er en flott kjærestegave. "Kjærlighetsfanget" er den første i en serie på tre småbøker fra Bjørg Thorhallsdottir. Kjærlighetsfanget er en flott bok.

RELATERTE BØKER