Advokaten

Advokaten - John Grisham | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Grisham
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Advokaten.pdf
ISBN
4649226504174

BESKRIVELSE

Advokaten er en modig, morsom og spennende juridisk thriller med en av Grishams mest fargerike og provoserende helter.Sebastian Rudd tar klienter ingen andre advokater vil komme i nærheten av. Han mener at alle bør få en rettferdig rettergang, selv om han noen ganger må trikse litt for å oppnå nettopp det. Han hater urettferdighet, forsikringsselskaper, banker og store selskaper, og politikere av alle slag. Han irriterer på seg folk på begge sider av loven. Men ting er i ferd med å bli enda mer komplisert for Sebastian. Han går med på å forsvare Arch Swanger, som er hovedmistenkt i bortføringen og sannsynligvis drapet på 21-år gamle Kemp Jilin, den assisterende politimesterens datter. ]]>

Dersom du får hjelp av en advokatfullmektig eller en fersk advokat, kan det være mulig å få en noe billigere timepris. Vi finner beste advokat til dine juridiske spørsmål eller problemer. La de beste spesialiserte advokatene gi deg utforpliktende tilbud på hjelp.

Annoncer Annoncer til Advokaten bookes hos: FrontMedia Gl. Strandvej 16, 1.

RELATERTE BØKER