Advokaten

Advokaten - John Grisham | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Grisham
DIMENSJON
4,3 MB
FILNAVN
Advokaten.pdf
ISBN
2278752520550

BESKRIVELSE

Advokaten er en modig, morsom og spennende juridisk thriller med en av Grishams mest fargerike og provoserende helter.Sebastian Rudd tar klienter ingen andre advokater vil komme i nærheten av. Han mener at alle bør få en rettferdig rettergang, selv om han noen ganger må trikse litt for å oppnå nettopp det. Han hater urettferdighet, forsikringsselskaper, banker og store selskaper, og politikere av alle slag. Han irriterer på seg folk på begge sider av loven. Men ting er i ferd med å bli enda mer komplisert for Sebastian. Han går med på å forsvare Arch Swanger, som er hovedmistenkt i bortføringen og sannsynligvis drapet på 21-år gamle Kemp Jilin, den assisterende politimesterens datter. ]]>

Sesong 2. Sesong 1; Dette kan du gjerne spørre advokaten om med en gang, slik at dere kan bli enige om noe.

Det nærmet seg hovedforhandling i voldtektssaken, og han satt med saksdokumentene da mannen ... Kommuneadvokaten er Oslo kommunes eget advokatkontor. Kontoret består av 21 advokater og fem kontoransatte.

RELATERTE BØKER