Spill spillet

Spill spillet - Henrik Skaug Sætra | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Skaug Sætra
DIMENSJON
5,76 MB
FILNAVN
Spill spillet.pdf
ISBN
1125627963793

BESKRIVELSE

Gikk det ikke helt som du hadde tenkt deg? Da du ville ha burger, men partneren fikk gjennomslag for sushi? Da sønnen din forhandlet om sin tredje is for dagen, og du gav etter? Da du havnet i krangel med hyttenaboen, om noe dere egentlig var enige om? Felles for slike situasjoner er at du ikke kan fikse dem alene. Utfallet avhenger nemlig også av hva andre tenker, og da gjør. Lønner det seg å komme med lovnader og forhandle, eller er det best å spille hardt? Det avhenger av situasjonen, og her får du tips til hva som er lurt å gjøre når. Livet er et spill, så lær deg å spille med denne enkle innføringen i spillteori!

Vi har spill til PS2, PS3, Xbox 360, Nintendo DS, Wii, PSP, PC, MAC til lave priser og med rask leveranse. Prismatch på spill i Norlis bokhandler: Finner du spillene billigere i andre fysiske butikker i nærheten, matcher vi prisen. Gjelder ikke nettbutikk.

Vi har et enormt utvalg innen gaming fra spilltitler som; Far Cry, FIFA, Assassins Creed, Call of Duty, The Division 2, simulatorspill med mange flere. Du har enten slått av Javascript i nettleseren din eller du har en for gammel versjon av Flash-tillegget til nettleseren. Hent siste versjon av Flash her. Her kan du lage dine egne spill, men du kan spille dette geniale tenkespillet selv.

RELATERTE BØKER