Relasjonskompetanse

Relasjonskompetanse - Jan Spurkeland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Spurkeland
DIMENSJON
9,15 MB
FILNAVN
Relasjonskompetanse.pdf
ISBN
8443906094900

BESKRIVELSE

Gode løsninger og resultater oppstår i spenningsfeltet mellom mennesker. Forskning viser at relasjonsmestrene oppnår de beste resultatene. Dette er noe av kjernen i denne boken, som gir både praktisk og teoretisk innsikt. Her lærer du om ferdighetene og evnene som utgjør relasjonskompetanse. Ved å øve bevisst på disse elementene vil leseren kunne lykkes bedre i samhandlingen med andre og oppnå bedre resultater. Boken er pedagogisk tilrettelagt slik at leseren - en leder, en coach, en student eller en lederutvikler - kan benytte den som verktøy for trening og samhandling. Denne tredje utgaven er gjennomgående revidert og oppdatert.

Kjøp boken Utvikling av relasjonskompetanse av Anne-Marie Aubert, Inger Marie Bakke (ISBN 9788205500754) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Gjennom en empatisk tilnærming der lederen møter medarbeiderne i et 24-timersperspektiv, høster han/hun tillit. Relasjonskompetanse. Læring og det å oppleve mestring og trygghet er preget av kvaliteten i samspillet mellom barn og personale, det har derfor vært naturlig for oss å ha språk og relasjonskompetanse som satsningsområde kommende år. Relasjonskompetanse -måleverktøy, hefter, brosjyrer og bøker knyttet til Relasjonsledelse Relasjonen mellom lærer og elev har betydning for elevenes læringsresultater og atferd.

RELATERTE BØKER