Nå begynner vi!; for deg som skal begynne å lære norsk: nivå A1-A2: grunnbok

Nå begynner vi!; for deg som skal begynne å lære norsk: nivå A1-A2: grunnbok - Cecilie Lønn | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Lønn
DIMENSJON
6,63 MB
FILNAVN
Nå begynner vi!; for deg som skal begynne å lære norsk: nivå A1-A2: grunnbok.pdf
ISBN
7825760808658

BESKRIVELSE

Nå begynner vi!er et læreverk for deg som skal begynne å lære norsk. Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok og nettressurser. Nå begynner vi! passer for studier ved ulike læresteder som tilbyr norskkurs både i Norge og i utlandet, og for studier ved universiteter og høyskoler. Nå begynner vi! er første del av tre læreverk for de ulike nivåene i norskopplæringen. De to påfølgende læreverkene er Opp og fram! (B1) og Det går bra! (B2/C1). Grunnboka inneholder ulike typer tekster (dialoger, faktatekster, beskrivende tekster m.m.). Temaene i tekstene er valgt ut på grunnlag av Læreplanen i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, og dekker nivåene A1 og A2. Tekstene har et dagsaktuelt og moderne vokabular, og belyser hverdagsrelaterte problemstillinger i dagens Norge i et enkelt og naturlig språk. Grunnboka inneholder også en minigrammatikk og et kapittel om grunnleggende uttale. Arbeidsboka inneholder mange grammatikkoppgaver av ulik art. Oppgavene følger opp vokabularet og progresjonen i grunnboka. Nettressursene består av nettsiden www.norskfordeg.no, som drives av forfatteren selv. Her kan du blant annet kjøpe tilgang til forfatterens nettkurs, app med alle lydfilene og mye mer.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788232104161 Norsk for deg: Grammatikkoppgaver. Modul 10; Back; I samme båt! Innleste tekster 11a; Back; Litt hver dag! (B1) Litt hver dag! (B2) Back; Logg inn; Ressurser.

Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok og nettressurser. Nå begynner vi! passer for studier ved ulike læresteder som tilbyr norskkurs både i Norge og i utlandet, og for studier ved universiteter og høyskoler. Nå begynner vi! er et stort nettkurs i norsk på A1-A2-nivå! Du finner videoer, oppgaver og lydfiler.

RELATERTE BØKER