Kunsten å oppdra en verdensmester

Kunsten å oppdra en verdensmester - Gjert Ingebrigtsen, Frode Saugestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gjert Ingebrigtsen, Frode Saugestad
DIMENSJON
11,81 MB
FILNAVN
Kunsten å oppdra en verdensmester.pdf
ISBN
7257850389148

BESKRIVELSE

Å oppdra en verdensmester er en bok som tar oss med på innsiden av galskapen og genialiteten i Team Ingebrigtsen. Gjert Ingebrigtsen er mannen mot strømmen, pappaen som nektet sønnene å ha kjærester, mannen som måler melkesyre hvert tiende minutt og laminerer treningskjema så det ikke kan tukles med. Boken gir oss et åpenhjertig innblikk i de store tankene og de små detaljene som kjennetegner Gjerts metode og som har fostret tre brødre i den ypperste verdenseliten. Vi får ta del i Gjerts oppvekst som barnearbeider, alene med mora og søstrene, uten en far, og om livet i trange kår da han selv ble pappa. Det er en fortelling om den enorme kontrasten fra hans tøffe barndom overlatt til seg selv og til et voksenliv der han reiser seg og egenhendig skaper norsk friidretts største suksesshistorie. Her er mye gull og heder, men Gjert forteller også om medaljenes såre bakside. Forholdet til sønnene er hardt prøvet av farens tøffe regime. Mål og resultater binder dem sammen i dag, men vil det være verdt det i det lange løp?

Å trene tre sønner til toppnivå er ingen lett sak og krever mye hardt arbeid, dedikasjon og lidenskap. Gjert har gjort det ut av kjærlighet og et ønske om å se sønnene oppnå drømmene de har satt for seg selv. «Kunsten å oppdra en verdensmester» er historien om familien Ingebrigtsen, og hvordan man må jobbe for å kunne hevde seg i toppen.

Boken gir oss et åpenhjertig innblikk i de store tankene og de små detaljene som ... Kunsten å oppdra en verdensmester. I dette foredraget snakker Gjert Ingebrigtsen om historien sin som trener og far.

RELATERTE BØKER