Klompelompes vinterbarn

Klompelompes vinterbarn - Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland
DIMENSJON
11,26 MB
FILNAVN
Klompelompes vinterbarn.pdf
ISBN
5419596898233

BESKRIVELSE

Strikk lune og myke vinterplagg til barna!Til den norske vinteren trenger barna både tykke og tynnere plagg. Her er over 40 nye oppskrifter fra KlompeLOMPE, i ulike tykkelser og kvaliteter. Oppskriftene er til baby og i barnestørrelser opp til 10 år. Dukken og bamsen får også sine egne plagg, og her er også matchende oppskrifter på klær til mor. Uansett anledning kan du strikke noe fint i KlompeLOMPE-design. Du finner gensere, jakker, bukser, luer og sokker i boka, ensfarget eller i mønstrede varianter, alt i de duse KlompeLOMPE-fargene. Alle oppskriftene er merket med vanskelighetsgrad, slik at det er enkelt å finne et overkommelig strikkeprosjekt å gå i gang med.

To søte jenter som elsker å lage fine ting. Vi lager våre egne oppskrifter og under hvert produkt vil det stå hvem som har designet dette. Strikk lune og myke vinterplagg til barna!Til den norske vinteren trenger barna både tykke og tynnere plagg.

nr: 917 361 258 KlompeLOMPEs jul. Skap julestemning og vakre julegaver med inspirasjon fra KlompeLOMPE! Med denne boka kan du la deg inspirere av den kreative KlompeLOMPE-livsstilen og få massevis av ideer til å lage vakre ting til hjemmet og til de rundt deg.

RELATERTE BØKER