Klompelompes jul

Klompelompes jul - Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland
DIMENSJON
8,94 MB
FILNAVN
Klompelompes jul.pdf
ISBN
4290286368585

BESKRIVELSE

Skap julestemning og vakre julegaver med inspirasjon fra KlompeLOMPE! Med denne boka kan du la deg inspirere av den kreative KlompeLOMPE-livsstilen og få massevis av ideer til å lage vakre ting til hjemmet og til de rundt deg. Her er strikkede juleplagg, tips til pynt, gaver og mat. Boka er rikt illustrert med bilder. Her er trinn-for-trinn-oppskrift på hvordan du kan lage en adventskalender med bamsen som får et lite strikkeplagg hver dag. Du finner oppskrifter på konfekt og andre godsaker, store og små strikkeplagg til barn og voksne, fin julepynt og ideer til borddekking, gaveinnpakning og blomsterdekorasjon. God, lun julestemning kan bestå av enkle ting du lager selv, og det trenger ikke være dyrt.

Skap julestemning og vakre ... Med Klompelompes jul kan du la deg inspirere av den kreative KlompeLOMPE-livsstilen og få massevis av ideer til å lage vakre ting til hjemmet og til de rundt deg.Her er strikkede juleplagg, tips til pynt, gaver og mat. Boka er rikt illustrert med bilder. Her kommer oppskrift på Izzy isbjørnkofte og Dotty dådyrkofte, begge fra den rykende ferske boka Klompelompes jul.

Kjøp boken Klompelompes jul av Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland (ISBN 9788272016837) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER