Islandshesten

Islandshesten - Stina Helmersson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stina Helmersson
DIMENSJON
5,47 MB
FILNAVN
Islandshesten.pdf
ISBN
8596983582975

BESKRIVELSE

Islandshesten er en av verdens mest spennende ridehester. Skal man lykkes i å få hesten til å prestere og å vise fram det som bor i den må man lære seg å trene hesten ut ifra dens egne premisser. Magnús Skúlason mangeårige kunnskap og erfaring er bakgrunnen for denne boka. Den omhandler innledningsvis grunnleggende fakta om hvordan man oppfostrer, rir inn, trener og lærer å ri islandshest for så å ta opp konkurransemetoden. Gode fotografier og illustrasjoner forsterker det pedagogiske opplegget. Magnús Skúlason er verdenskjent i hestekretser og hans unike metoder har oppgjennom årene gitt gode resultater i konkurransesammenheng. Innhold: Bevegelser, gangarter og eksteriør, Hestehold, Foring, Stell, Samspill mellom rytter og hest, Lederskap og kommunikasjon, Lydighet, Utstyr, Hover, Mentale problemer, Lynne og karakter, Belønning, Balanse, Treningsteknikk, Kondisjonstrening, Gangartstrening, Rideinstruktøren, Konkurranser.

Forvillede hester finnes i Nord- og Sør-Amerika samt Australia, hvor den som regel lever i mindre flokker. Islandshesten ruver ikke i landskapet, men den kan bære tungt og har egenskaper som gjennom århundrer er spesielt tilpasset vanskelig terreng. Den vet å plassere sine hover, går stødig og kan mestre hele fem gangarter.

Islandshestens forfedre er fjernt den mongolske Przewalski-hesten, og nært de norske Fjording og Nordlandshest/lyngshest Det er delte meninger om hvorvidt Shetlandsponni har bidratt til rasen for tusen år siden. Islandshesten Balder (10) ble funnet død etter å ha løpt inn i et tre. Eierne i Skjåk er sikre på at han ble skremt av fyrverkeriet de hørte natt til tirsdag. Tre nye farger for islandshesten! Stikk innom New Hillcrest for å ta en titt på disse vakre nye medlemmene i Star Stables hestefamilie! Helt nytt utstyr For å feire lanseringen av de nye fargene for islandshesten, har utstyrsbutikken i kjøpesenteret fått inn en hel del nye ting som dere kan ta en titt på! Sølvfargede islandshester ser ut til å være mer nervøse enn hester med andre farger. Opplev den robuste, tøltende islandshesten.

RELATERTE BØKER