Et hus med planter

Et hus med planter - Caro Langton, Rose Ray | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Caro Langton, Rose Ray
DIMENSJON
11,4 MB
FILNAVN
Et hus med planter.pdf
ISBN
4522080973188

BESKRIVELSE

Et hus med planter som puster og gir liv er en drøm for mange. I denne boken får du tips og råd til hva plantene dine trenger av lys, vann og stell. Og dessuten: Hvor i huset ditt de vil trives best. Hvordan du får dem til å ta seg ut fra sin beste side. Hvilke planter som er lettstelte, og hvilke som kanskje trenger litt mer tålmodighet. Boken er fylt med vakre interiør- og plantebilder, enkle og dekorative gjør-det-selv-prosjekter og spennende alternativer til de mest kjente stueplantene, selv om de selvfølgelig også er med.

Her finner du mange og gode råd om hvordan du steller og plasserer plantene dine, slik at de og du får enda bedre nytte og glede av hverandre. Hold dine planter fuktige, men ikke dryppende våte! Et tips er å bruke en dryppslange eller en vannslange med hull. Den eneste gangen du skal gjennomvanne plantene er når de begynner å vokse.

Når du velger hva du skal plante på nordsiden av huset, men mange mennesker støter på et problem. I den nordlige halvk Ny hovedbok: Et hus med planter Tyvstart våren med flotte grønne stueplanter! Et vakker blomsterbed har du gleden av år etter år fra tidlig vår til sen høst.

RELATERTE BØKER