Den gylne løve

Den gylne løve - Wilbur Smith, Giles Kristian | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wilbur Smith, Giles Kristian
DIMENSJON
10,48 MB
FILNAVN
Den gylne løve.pdf
ISBN
8543412831815

BESKRIVELSE

Det er gått mange år siden Hal Courtney så sin far bli henrettet. Nå er Hal kaptein på sitt eget skip og venter sitt første barn med den fryktløse krigeren Judith Naset. Men skjebnen har ikke sluppet sitt grep om ham, for under et opphold i Zanzibar blir Judith kidnappet. Hals livsfarlige jakt på kidnapperne, bringer ham gjennom ørken, savanne, slavemarkeder og nådeløse farvann.Den gylde løve er er den fjortende boken i Wilbur Smiths episke saga om Courtney-familien.

Men skjebnen har ikke sluppet sitt grep om ham, for under et opphold i Zanzibar blir Judith kidnappet. Den gylne løve Wilbur Smith (Innbundet) Tips en venn 328 kr Antall . Kjøp.

Nå er Hal kaptein på sitt eget skip og venter sitt første barn med den fryktløse krigeren Judith Naset. Men skjebnen har ikke sluppet sitt grep om ham, for under et opphold i Zanzibar blir Judith kidnappet. Den gylne løve Wilbur Smith (Innbundet) Tips en venn 328 kr Antall .

RELATERTE BØKER