Døden er bare begynnelsen

Døden er bare begynnelsen - Michael Winger | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Winger
DIMENSJON
11,71 MB
FILNAVN
Døden er bare begynnelsen.pdf
ISBN
3547303287248

BESKRIVELSE

Hva skjer når vi dør? Gjennom samtaler med åndene til personer i forskjellig alder og med forskjellig dødsårsak, gir Michael Winger oss et unikt og konkret innblikk i hva som venter oss den dagen vi dør. Tar alt slutt, eller er døden starten på noe annet? Hva er forskjellen mellom en ånd og en sjel? Finnes det himmel og helvete? Døden er bare begynnelsen er en positiv bok om død, en bok som forsikrer oss om at døden ikke er noe å frykte. Michael Winger (35) er kjent fra med de på den andre siden. Åndenes makt på TVNorge. Han er klarsynt medium, healer, forfatter, foredragsholder og har bidratt til å løse flere savnetsaker. Winger har selv opplevd å bli gjenopplivet, og han har en spesiell evne til å få kontakt

Pris kr 262 (spar kr 37). Se flere bøker fra Michael Winger. Døden er bare begynnelsen er en positiv bok om døden, en bok som forsikrer oss om at døden … LES MER ikke er noe å frykte.

Se mer av General Forsamling på Facebook. Logg inn.

RELATERTE BØKER